Винаги търсете второ мнение!



Раковите специалисти диагностицират и предлагат план за лечение в зависимост от нивото на обучение, което са получили и опита с който разполагат, но в България те не са на нивото на най-добрите чуждестранни специалисти.

Друг е въпроса, че броя на заболяващите от рак постоянно се увеличава, а добрите специалисти постянно намаляват, защото най-добрите кадри изтичат в чужбина, привлечени от по-добри условия на работа.

Способността на лекаря, да диагностицира раков тумор е ограничена от техниката, която той има на свое разположение. В България обикновено техниката е остаряла или недостатъчна. За съжаление много медицински специалисти нямат достатъчен опит с най-новите технологии, дори когато ги имат на свое разположение.

Лечебният план, който лекарят предлага съответно зависи на резултатите от диагностиката, което на свой ред уволичава шансовете за излекуване и оцеляване.

Много от практикуващите лекари в България получават процент комисионна от болници в чужбина ако им изпращат пациенти за лечение. Комисионите са повече от щедри над 1000 евро за всеки пациент! За това поради гореописаните обстоятелства, те с нетърпение Ви изпращат да се лекувате в чужбина . Те ще Ви препоръчат една и съща болница без значение дали това е най-доброто място за лечение типа раково заболяване, което имате. Интересът им не съвпада с Вашия, така че Внимавайте!

Вие имате един живот и той е изключително Ваша отговорност и на никой друг! Не го оставяйте в ръцете на някой друг. Потърсете няколко мнения от различни добри специалисти преди да вземете решения къде, как и кой ще Ви лекува. Не забравяйте, че лекарят също може да допусне грешки при диагнозата, но в крайна сметка Вашият живот е в опасност, а не неговия!

#рак #лечение #второмнение

За лечение на рак: JMB Active които се грижи за блога лечение на рак е независим медицински посредник. Ще Ви помогне да намерите най-доброто лечение на рак и ще Ви спести пари. Независими означава, че ние не сме обвързани с дадена държава или болница. Ние разполагаме с мрежа от специалисти и клиники в цяла Европа, Турция и Израел и в зависимост от Вашето заболяване, изисквания и бюджет, ще Ви помогнем да намерите най-добрите специалисти, работищи с най-новите технологии на най-добрата цена.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар