Защо българите трябва да плащат двойно за лечение на рак в чужбина?

Наскоро се опитахме да помогнем на пациент с раково заболяване. Болницата, в която беше лекуван пациента искаше 50 000 евро за да завърши лечението. Същото лечение в друга болница обикновенно възлиза на 25 000 евро.




Болницата окуражи семейството да използва своите медийни контакти, включително телевизията и Фейсбук, за да събере тази сума от щедри български донори. Но е много трудно за семейството да намери такава голяма сума, за да спаси живота на окноболния.


Ние предложихме да помогнем като намерим същото или по-добро лечение в друга болница, за да бъде по-лесно за семейството да събере парите като очакваме същото лечение да струва 25 000 евро, а не 50 000 евро, както твърди болницата, която лекува пациента.

Това разгневи болницата и те използват всички медийни свои контакти, за да се опитат да ни спрат да помогнем.

Тогава защо българите трябва да плащат двойно за лечение на рак?

ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ НЕ ТЪРСЯТ НЯКОЛКО МНЕНИЯ ОТ РАЗЛИЧНИ СПЕЦИАЛИСТИ!

Когато Вие или тези, които обичате са болни от рак е много трудно да мислите ясно.

Запомнете, че винаги тябва да имате избор и информация от няколко места. Имайте предвид, че лекуващия Ви лекар може да получава комисионна от болницата, в която Ви изпраща и тези болници създават фалшиви профили във Фейсбук, за да насърчават хората да изпращат пари.

Всички искат да помогнат, но в крайна сметка е важно да се направи добре информиран избор!

#рак #лечение #второмнение

За лечение на рак: JMB Active които се грижи за блога лечение на рак е независим медицински посредник. Ще Ви помогне да намерите най-доброто лечение на рак и ще Ви спести пари. Независими означава, че ние не сме обвързани с дадена държава или болница. Ние разполагаме с мрежа от специалисти и клиники в цяла Европа, Турция и Израел и в зависимост от Вашето заболяване, изисквания и бюджет, ще Ви помогнем да намерите най-добрите специалисти, работищи с най-новите технологии на най-добрата цена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар