Рак: защо информацията ще спаси живота ви

Когато разберете , че сте били диагностицирани с рак, първата Ви мисъл обикновено е смърт. Ще умра ли? И след това Ви обзема чувство на паника.


В ума на всеки болестта на рака се свързва със смрътта, а от там и със чувство за безпомощност.

Но това не трябва да бъде така.

  1. На първо място, ако сте диагностицирани с рак не означава, че непременно ще умрете. 
  2. Второ, трябва да вземете информирано решение за това какво лечение да следвате.
  3. Третото, най-важният фактор, който може да спаси или застраши живота Ви, това е ИНФОРМАЦИЯТА.
В този труден момент първият Ви инстинкт е да повярвате на лекарят, който Ви съобщава лошата новина . Но трябва да разсъждавате.

Поставената Ви диагноза може да бъде погрешна, защото апаратурата е остаряла. Например има много случаи на хора, с поставена диагноза на рак в България , които в действителност не са имали злокачествени тумори или обратно. Много хора са имали рак, но не е открит от лекарите на време.

Също така назначеното лечение може да бъде неправилно, защото лекарят не разполага с най-новите познания, за да предложи най-доброто лечение. Всеки случай на рак е различен и най-добре се лекува с индивидуален план. А това се постига най-добре чрез обединяване на екип от специалисти, всеки от  които може да препоръча най-доброто лечение обосноваващо се на собствения му опит.


Възможно е да има по-ефективно лечение за рака . Липсата на съвременна апаратура в България ограничава възможностите, с които лекарите разполагат .

Например хирургичната намеса не винаги е необходима . В България поради факта, че не можете да намерите най-съвременната апаратура и лекарства за лечение на рак най- предпочитаният вариант е операция. Изрежете тумора ... В случай на рак на гърдата много жени са с отстранени гърди, въпреки в доста от случаи това може да се избегне . Има все повече нехирургични процедури, които са по-ефективни от операцията в доста от случаите.

Химиотерапията не е аспирин . Отново поради недостатъчния достъп до най-новата апаратура в България лекарите са склонни да предписват химиотерапия като бонбони. Химиотерапията може да бъде ефективен метод в борбата с рака, но тя трябва да бъде оценена правилно по отношение на страничните ефекти спрямо ефикасността, когато се комбинира с други методи на лечение като лъчетерапията.

ИНФОРМАЦИЯТА  ще спаси живота Ви!

Потърсете второ лекарско мнение за вече поставена Ви диагноза и план за лечение. Ние ще ви помогнем да сравните това, което Ви препоръчват лекарите и ще проверим потенциалните резултати от изследванията Ви. По-добре е да имате две мнения от специалисти, отколкото само едно , така щеможете да вземете правилно решение отностно лечението, което може да В и спаси живота!

За повече информация относно лечението на рака :
http://bit.ly/oncology_rak
#рак #rak #лечение

Лечение на рак е блог, посветен на информация за лечението на рак, който се ръководи от JMB Active -  международен независим медицински посредник. Ние не сме обвързани с нито една държва или болница. 

За всеки отделен случай на раково болен намираме най-добрите специалисти рабоещи с най-добрата апаратура, за да бъде предоставена най- точната информация и най-добрият избор на лечение за най-добрата цена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар